01 septiembre 2007

Bon dia estiu

S'han acabat les dues setmanes al davant dels micròfons de Ràdio Molins de Rei com a realitzador i presentador del Bon dia estiu. Quatre hores de directe durant deu dies que se m'han passat volant. Quan m'he adonat ja era l'últim programa.

El balanç de tot això és més que positiu. He aprés molt, i ha estat la manera perfecta d'acabar la meva segona temporada a la ràdio. He après a improvisar totalment davant del micròfon, a fer entrevistes sense saber de que parlarà l'entrevistat, a fer llargs monòlegs sense saber ni tan sols de que parlar o a treure conversacions que giraven entorn a diferents temes sense orientació fixa.

També aquest Bon dia estiu m'ha servit per descobrir les cançons de l'estiu de la història de la música espanyola, a conèixer diferents llocs del món o a posar-me al dia de l'actualitat esportiva després de la desconnexió vacacional. Fins i tot m'he he adonat de la complexitat que pot portar llegir l'horòscop cada dia i l'aleatorietat que sorgeix dels números de loteria.

Però sobretot ha servit per passar bons moments a la ràdio. No sé si ha sortit un bon programa, però el que estic segur és que li he posat moltes ganes i molta il·lusió. Ens ho hem passat molt bé fent el programa i espero haver aconseguit transmetre aquesta força a través de les ones. Han estat quatre hores de directe que se m'han passat molt ràpidament i això sempre es bona senyal. Ha estat un plaer compartir totes aquestes hores en el 91.2 de la freqüència modulada.

I per últim - però no per això menys important - he d'agraïr a José Antonio Polo, Félix Revestido, María Prats i Oreig Canela per la seva col·laboració i per ajudar a haver tirat aquest projecte endavant. Gràcies!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

yo.. no entiendo de si un programa es bueno o es malo para la "critica entendida" pero debo decir que a mi me entretenia el rato que estaba conectado a el ;-)

un abrazooooooooo (te debo mail lo se pero ahora toy liado con el basket :p)

Anónimo dijo...

David!! Per fi escric aquí al teu blog! jeje

Quan he vist aquest agraïment m'he emocionat!! Doncs noi, vaja programa et va sortir!! Genial!!

Gràcies a tu, per deixar-me posar el meu granet de sorra a aquestes quatre hores de ràdio.

Fins aviat!